Najbolje odbojkašice Srbije ugostile Sportsku gimnaziju

2016-06-08

Beograd - Predstavnice Srbije na predstojećem školskom Svetskom prvenstvu u odbojci, ekipa Sportske gimnazije prisustvovala je danas u SC Sport Eko treningu ženske seniorske odbojkaške reprezentacije. Pored selektora Zorana Terzića i ekipe, školsku selekciju pozdravili su i predsednik Saveza za školski sport Srbije Željko Tanasković i direktor marketinga Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Avramović. Srednjoškolke su od reprezentativki na poklon dobile majice u okviru akcije „Navijaj za odbojku“, dok su one seniorkama uzvratile sa majicom sa maskotom Svetskog školskog prvenstva.

Kapiten Sportske gimanzije Mila Đorđević zahvalila se Terziću i odbojkašicama na podršci koja je njenoj ekipi „dala vetar u leđa“ pred početka školskog Svetskog prvenstva.

Hvala selektoru Terziću i devojkama na ovoj podršci. Mnogo nam znači što smo bile deo jednog njihov treninga i što su prenele na nas deo svog duha. One znaju kako se osvajaju medalje i verujem da ćemo i mi na našem terenu, u Beogradu, pokazati da smo među najboljim školskim ekipama na svetu – rekla je Mila Đorđević.

Segmenti sa današnjeg druženja seniorske i školske odbojkaške reprezentacije biće prikazani u zvaničnom spotu Svetskog školskog prvenstva u odbojci. Svetsko školsko prvenstvo u odbojci održaće se od 25. juna do 3. jula u Beogradu i Pančevu. Učestvovaće 64 muške i ženske ekipe iz 36 država.

Sportska gimnazija: Jovana Ašković, Nikoleta Milijančević, Nikoleta Kandić, Katarina Gajević, Dejana Lekić, Anastasija Sekulić, Tamara Zlatković, Iva Vranić, Mila Đorđević, Tijana Milojević, Katarina Lazović, Milica Tasić. Profesorka: Ivana Knežević.

Video

Društveni mediji

Designed and Developed by Igor Radisic