Najbolji odbojkaši Srbije ugostili školsku reprezentaciju

2016-06-03

Beograd - Predstavnici Srbije na predstojećem školskom Svetskom prvenstvu u odbojci, ekipa srednje škole iz Velikog Gradišta prisustvovala je danas u SC Banjica treningu seniorske odbojkaške reprezentacije. Pored selektora Nikole Grbića i ekipe, školsku selekciju dočekali su i pozdravili predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Nenad Golijanin i predsednik Saveza za školski sport Srbije Željko Tanasković.

Kapiten SŠ Veliko Gradište Nikola Ilić zahvalio se domaćinima na podršci i „prilici da ukradu neku foru sa treninga“.

Presrećni smo što smo danas ovde i što možemo da vidimo kako se za veliko takmičenje spremaju oni zbog kojih smo počeli da se bavimo odbojkom. Mnogo nam znači njihova podrška i siguran sam da nikoga nećemo razočarati na predstojećem školskom prvenstvu. Vredno radimo i jedva čekamo da Svetsko prvenstvo počne – rekao je Nikola Ilić, kapiten srednje škole Veliko Gradište.

Segmenti sa današnjeg druženja seniorske i školske odbojkaške reprezentacije biće prikazani u zvaničnom spotu Svetskog školskog prvenstva u odbojci.

Svetsko školsko prvenstvo u odbojci održaće se od 25. juna do 3. jula u Beogradu i Pančevu. Učestvovaće 64 muške i ženske ekipe iz 36 država.

Video

Društveni mediji

Designed and Developed by Igor Radisic